Başkan Zolan: "Beyağaç’ın güzelliğine güzellik kattık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan: "Beyağaç’ın güzelliğine güzellik kattık"

Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmalarını birer birer tamamlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Beyağaç ilçesinde başlattığı alt yapı çalışmasını bir süre önce tamamladı. Projeyle ilçeye 70 bin metre içme suyu hattı ve 47 bin metre kanalizasyon hattı döşendi. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Beyağaç ilçesinin ihtiyacı olan 1000 metreküplük içme suyu deposu da inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu. Beyağaç'ı modern bir alt yapıya kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçede üst yapı çalışmalarını da tamamlayarak ilçeyi modern bir üst yapıya kavuşturdu.

 

215 bin metrekare kilit parke taşı döşendi

 

Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın başladığı üst yapı çalışmaları kapsamında ise ilçe merkezindeki ana ve ara yollara 5 bin ton sıcak asfalt döküldü. Denizli Büyükşehir Belediyesi üst yapı çalışmaları kapsamında, ilçe merkezinde 5 bin ton sıcak asfaltın yanı sıra 8 km sathi kaplama asfalt ile 10 bin metrekarelik beton kilit parke taşı kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Bunun yanında ilçe genelindeki yollara 215 bin metrekare beton kilit parkını döşeyen ekipler üst yapı çalışmalarının yanı sıra Muğla Caddesi ile Beyağaç-Kale ve Beyağaç-Tavas arasını da asfaltlayarak modern bir yola kavuşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri de asfalt dökülen caddelerin yol çizgi çalışmasını tamamladı.

 

“Beyağaç İlçemize hayırlı uğurlu olsun”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başladıklarını ve Beyağaç'ı modern bir üst yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Başkan Zolan, "İlçemizde baştan aşağı içme suyu ve kanalizasyon hatlarını değiştirdik. Ayrıca 1000 metreküplük içme suyu deposu da inşa ederek hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Beyağaçlı hemşehrilerimiz sabrettiler, bize güvendiler ve destek verdiler. Şükürler olsun, vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. Üst yapı çalışmalarımızı da tamamlayarak Beyağaç’ın güzelliğine güzellik kattık. Beyağaç ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doğru takiple astımla kaliteli yaşam mümkünÖnceki Haber

Doğru takiple astımla kaliteli yaşam müm...

Marketlerde alınan tedbirler 7 Mayıs Cuma günü başlayacakSonraki Haber

Marketlerde alınan tedbirler 7 Mayıs Cum...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!