Başkan Zolan vatandaşlarla bir araya geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Zolan vatandaşlarla bir araya geldi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ağustos 2015'den itibaren her ayın ilk salı günü gerçekleştirdiği ‘Halk Günü’ buluşmaları kapsamında vatandaşların sorunlarını dinledi.
İlki Ağustos 2015’te yapılan ve ilk yılını geride bırakan Halk Günü buluşmalarında vatandaşların istek, sorun, öneri ve dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde vatandaşların sorunlarını dinledi. basın Basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Zolan, “Halk Gününü başlatalı bir yıl oldu. O günden bugüne bana ulaşmak isteyen binlerce insanımız, ihtiyacını, sıkıntısını, önerisini, talebini rahat bir şekilde dile getiriyor. İyi ki halk gününü başlatmışız” dedi.

"Bugün sadece halkımıza münhasır ve kendilerine tahsis edilmiş bir gün"
Geride kalan bir yıl içinde çok güzel duygular yaşadıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Dertlere çare olmak noktasında gayret gösterdik. Biz zaten her gün halkın içindeyiz. Ama bir araya gelemediğimiz birçok vatandaşımız var. Bazen vatandaşımız makama geldiğinde biz orada olmayabiliyoruz ya da programların yoğun olması sebebiyle görüşememe durumu oluşabiliyor. Ancak vatandaşlarımız Halk Gününde randevu almadan Başkanla görüşecekleri bilgisiyle geliyorlar. Tabii ki bunun dışında diğer günlerde yine halkımızla görüşmeye devam ediyoruz. Ama bugün sadece halkımıza münhasır ve kendilerine tahsis edilmiş bir gün. Nefesimiz yettiğince Halk Gününü yapmaya devam edeceğiz. Biz burada halkımıza hizmet etmek için, milletimizle beraber olmak için varız. Geldiğimiz yer orası, hizmet edeceğimiz yer de orası” diye konuştu.

"Projelerimizi ona göre ortaya koyuyoruz"
Sıkıntısı ve sorunu olan tüm vatandaşları Halk Gününe davet eden Başkan Zolan, “Bir kişinin mutlu olması demek, toplumun mutluluğuna katkı, toplumda huzursuzluğun azalması demek. Vatandaşlarımız taleplerini ilettiğinde, bir kamuoyu yoklaması gibi halkın gündemi ne, vatandaş ne istiyor? Biz de yürüyüşümüzü ona göre planlayarak devam ettirmiş oluyoruz. Halkın istemediği hususları yapmak yerine; arzu ettiği, ihtiyaç duyduğu hususları yerine getirmek gerekiyor. Bununla ilgili çok güzel istişareler yapıyoruz. Projelerimizi ona göre ortaya koyuyoruz. Projelerimizin kabul edilmesi ve karşılık bulmasının sebebi de budur” şeklinde konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PAÜ'DE 3. FETÖ DALGASIÖnceki Haber

PAÜ'DE 3. FETÖ DALGASI

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Recep’ten Vali Altıparmak’a ziyaretSonraki Haber

Ege Ordu Komutanı Orgeneral Recep’ten Va...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!