NEJAT UYGUR HAYATINI KAYBETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
NEJAT UYGUR HAYATINI KAYBETTİ
Akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un doktoru Kutlu Ufuk Altunbay, hastanın solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiğini söyledi.
Akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un doktoru Kutlu Ufuk Altunbay, hastanın solunum yetmezliğinden hayatını kaybettiğini söyledi. Altunbay, "Bu akşam solunumu iyice gerileyince solunum cihazına bağladık. Saat 19.50'de Nejat beyi kaybettik" dedi.

Uygur'un hayatını kaybettiği Medistate Kavacık Hastanesinde yapılan basın toplantısına, oğulları Behzat, Suheyl, Suha, Ahmet ve Kemal Uygur kardeşler de katıldı. Uygur kardeşler, babaları için göz yaşı dökerken oğullarından Kelam Uygur'un ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Dr. Altunbay, Uygur'un hastanelerine 26 gün önce geldiğini hatırlatarak, "İdrar yolları ve solunum yolu enfeksiyonları şikayetiyle geldi. Tedavisi iyi gitmekteydi ancak son on gündür kanda bir madde gelişti. Tedavisi için bilinci gitti. Tansiyonu düştü, ateşi yükseldi. Buna bağlı bu akşam solunumu iyice gerileyince solunum cihazına bağladık. Saat 19.50'de Nejat beyi kaybettik" ifadelerini kullandı.

Behzat Uygur da babalarının herkes tarafından sevildiğini dile getirerek, "O herkesin babası. Herkesi akrabam gibi görüyorum seyirci olarak değil. Annem kocasını kaybetti. Sevenleri Nejat uyguru kaybetti. Biz babamızı kaybettik. Bundan sonra yaptığı her şeyle hatırlanacaktır. Bundan sonra ölümsüzdür Nejat Uygur. Başımız sağolsun. Sanırım Çarşamba günü vedayı gerçekleştireceğiz, Teşvikiye Camii'nde. Zincirlikuyu Mezarlığında gömülecek. Babamın her zaman dediği gibi büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden ortancaların anlından öperim derdi. Bizde öyle veda edelim" diye konuştu.

Suheyl uygur ise Türkiye'nin hakkikaten bir efsaneyi kaybettiğini ifade ederek, "Çok üzüntülüyüz. Bize hep durumunu sorardınız. Bizde bilgi verirdik. İnternet sitelerinde hep yalan haberler çıkardı. Ama kaybettik babamızı. Başımız sağolsun" şeklinde konuştu.

Nejat Uygur'un Çarşamba günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 BAŞKAN ŞEVKAN DEV PROJELERLE GELİYORÖnceki Haber

BAŞKAN ŞEVKAN DEV PROJELERLE GELİYOR

2. Kaleiçi İndirim Festivali başladıSonraki Haber

2. Kaleiçi İndirim Festivali başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!