SOMA OLAYI İLGİLİ ŞOK İDDİALAR!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SOMA OLAYI İLGİLİ ŞOK İDDİALAR!
Manisa Soma’daki maden faciayla ilgili olarak Ankara’ya ulaşan ilk bilgilerin ayrıntıları ortaya çıktı.
 SOMA’DA SABOTAJ ŞÜPHESİ 
Soma'da meydana gelen elim olayın öncesi ve sonrasında yaşananlar kafalarda sabotaj olduğu yönünde soru işaretleri oluşturmaya başladı. 


İşte yanıtlanması gereken soru işaretleri: 


Olaydan 2 hafta önce Mecliste kimse yokken CHP Milletvekilleri SOMA' da ki maden hakkında önerge veriyor ve önergeyi Ak Parti’li vekiller görmeden hemen geri çekiyor! Tuhaf olan önerge verdikleri madenin işletmecisi kendilerine yakın bir isim. Tipik CHP anlayışına ters bir durum. Tam mesai değişimi esnasında yani bütün çalışanlar aynı anda içerdeyken ne tesadüfse trafo patlıyor. İşçiler dışarı çıkarılırken bu seferde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıkıyor. Yangın kısa sürede söndürülüyor ama bir süre sonra daha şiddetli çıkıyor. 


"PANKARTLAR SANKİ ÖNCEDEN HAZIRLANMIŞ" 


Ve kısa sürede ellerinde “kaza değil cinayet” yazan pankartlarla bazı insanlar sokaklarda boy göstermeye başlıyor. Bu kadar kısa sürede binlerce pankart bir kaç dakika içinde nasıl basılır ve dağıtılır muamma. Dikkat edilmesi gereken bir nokta da malum ağız ve çevreler olayın suçlusu gibi koro halinde başbakana, hükümete saldırıyor. İş yeri sahibine en ufak bir eleştiri yok. Çünkü kendilerine yakın bir isim. Facia gerekçe gösterilerek Taksim çağrısı yapılması, Feyzioğlu’nun vatandaştan önce Soma'da gövde gösterisi yapması da cabası. Özellikle sosyal medyada tıpkı gezi,17 Aralık süreci sonrası yaşanan kirli twit kampanyasıyla yer yerinden oynuyor. 


"BARANSU’DAN TUHAF TWİTLER" 


Ayrıca Mehmet Baransu'nun 1 Mayıs tarihinde attığı 'Allah felaketle imtihan edecek bizi. Aktroller ve benzerleri çemkirmeden önce Kuranı Kerime baksın. Ayetleri görsünler.' Ve  'Manisa, İzmir ve çevresinde kiraz ve üzümler dolu sebebiyle zarar gördü. Zarar yüzde 40. Bu daha başlangıç, ben deprem bekliyorum.' twitleri de kafalarda oluşan sabotaj ihtimalini güçlendiriyor. HEDEF CUMHURBAŞKANLIĞI SECİMİ Mİ? Ak Parti hükümetine karşı bugüne kadar yürütülen onlarca darbe girişimi, gezi olayları,17 Aralık ve sonrası yaşananlar yukarıda sıraladığımız iddiaların mutlaka irdelenmesi gerektiğine işaret ediyor. Cumhurbaşkanlığı süreci öncesi insanlarımızın kanı üzerinden hükümete karşı bir oyun kurgulanması ihtimali üzerinde durulmalı ve önlem alınmalıdır.


Kaynak: www.camlihemsinhaber.com

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ACIPAYAM ENERJİ MERKEZİ OLACAKÖnceki Haber

ACIPAYAM ENERJİ MERKEZİ OLACAK

OTOMOBİL'DE YANARAK CAN VERDİLERSonraki Haber

OTOMOBİL'DE YANARAK CAN VERDİLER

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!