Büyükşehir alt yapı yatırımlarına devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir alt yapı yatırımlarına devam ediyor
Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinin alt yapısını baştan aşağı değiştirerek bölgenin alt yapı sorununu ortadan kaldıracak çalışmaları inceleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Söz verdik, cesaret ettik ve 5 mahallemizde daha altyapı çalışmasına başladık, milletimiz de sağ olsunlar destek veriyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünde başlattığı alt yapı çalışmalarını inceledi. 166 kilometre içme suyu hattı ile 115 kilometre kanalizasyon hattının baştan aşağı yenileneceği, bölgeye ilk kez 28 kilometre uzunluğunda da yağmursuyu hattının döşeneceği çalışmaları inceleyen Başkan Osan Zolan, bir süre Aktepe Mahallesi'ne ilk kez döşenen dev yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarını izledi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Osman Zolan, sık sık mahalle sakinlerinin alt yapı çalışmasına karşı gösterdiği memnuniyet ve destek ile karşılaştı.

 

Vatandaşlardan tam destek

 

Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Osman Zolan, bugüne kadar şehrin birçok bölgesinin alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini söyledi. Alt yapı çalışmalarını etap etap gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Osman Zolan, "Yeni bir etaba başladık. Bu etabın içinde Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar, Dokuzkavaklar ve Deliktaş Mahallemizin alt yapısı yapılmayan kısmı var. Çalışmamıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz" dedi. Söz konusu yatırımın bölgenin ihtiyacı olduğunu ve vatandaşların bu konuda talebi olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Biz de söz vermiştik. Çok şükür Allah'ım nasip etti, görevimize devam ediyoruz ve vermiş olduğumuz sözleri bir bir yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Bu süreçte vatandaşlarımız sağ olsun bizlere destek oluyorlar" diye konuştu.

 

"Altyapı cesaret ister, destek ister ve sabır ister"

 

Altyapının zor bir iş olduğunu, bunun yanında hem maliyetinin yüksek hem de çalışmalar sırasında toz, çamur ve su kesintileri gibi bir süreç yaşandığını ifade eden Başkan Osman Zolan, "Alt yapı şehir için olmazsa olmaz bir yatırımdır. Bir şehirde altyapı yoksa üste ne yaparsanız yapın hiçbir anlamı yoktur. Ama altyapı yaptıktan sonra üste ne yaparsanız yapın uzun vatandaşlara hizmet eder. İnşallah yaptığımız altyapı da 100 yıl bu mahallemize hizmet verecek. Torunlarımızın torunları bu yatırımlardan yararlanacak. Kısa zamanda burada yaşayan vatandaşlarımız bu yatırımın güzelliğine kavuşmuş olacak. Biz söz verdik, cesaret ettik ve bu altyapı çalışmasına başladık, milletimiz de sağ olsunlar destek veriyor. Altyapı cesaret ister, destek ister ve sabır ister. Üçü bir araya geldiğinde de güzellikler ortaya çıkar. Bu bölgemizde de o güzelliğe hep beraber kavuşacağız."     

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Acıpayam'da Daha Temiz Bir Çevre İçin...Önceki Haber

Acıpayam'da Daha Temiz Bir Çevre İçin...

Köpek ve kombi dahi çalan hırsızlar polisten kaçamadıSonraki Haber

Köpek ve kombi dahi çalan hırsızlar poli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!