Büyükşehir sporcularından 4 madalya

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir sporcularından 4 madalya
Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri'nden 4 madalya ile döndü. Sporcuların, Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı kapalı yüzme havuzlarında yetiştiğine dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir geleceğin sporcularını yetiştiriyor" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları, Türkiye Yüzme Federasyonu'nun geçen hafta düzenlediği 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri'nden 4 madalya ile döndü. Yaklaşık 1300 sporcunun katıldığı Türkiye Finalleri Ankara'da yapıldı. Buna göre kurbağalama, serbest ve karışık stil dalında yarışan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu Muhammet Erdem gümüş madalya kazandı. Kurbağalama ve serbest dalda yarışan Kağan Kurugöz bronz madalya kazanırken, serbest ve karışık stillerde yarışan Yağmur Erkan da bronz madalya kazandı. Müsabakalarda kurbağalama ve serbest stilde yarışan Nisa Yeniay da bronz madalya kazanırken Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcuları Denizli'ye toplam 4 madalya ile döndü.

 

"Büyükşehir geleceğin şampiyonlarını yetiştiriyor"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'yi Ankara'daki Türkiye Finallerinde başarıyla temsil ederek kendilerini gururlandıran sporcuları tebrik etti. 7'den 70'e herkesin spor yapması için tüm imkanları seferber ettiklerini bildiren Başkan Osman Zolan, madalya kazanan sporcuların Denizli Büyükşehir Belediyesinin kente kazandırdığı kapalı yüzme havuzlarında düzenledikleri ücretsiz spor kurslarında yetişerek bugünlere geldiğine dikkati çekti. Büyükşehir sporcularının gerek ulusal gerekse uluslararası arenada bugüne kadar birçok başarı elde ettiğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Büyükşehir geleceğin sporcularını yetiştiriyor" dedi.

 

Büyükşehir'in spor tesislerinde yetiştiler

 

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun Ankara'da düzenlediği 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri'nden 4 madalya ile Denizli'ye dönen sporcuların Denizli Büyükşehir Belediyesinin uzun yıllardır sürdürdüğü ücretsiz spor kurslarında yetiştiği, daha sonra ise Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı'na katıldığı ifade edildi. Geleceğin şampiyonları şunları kaydetti:

 

Muhammet Erdem (12), Ankara’da düzenlenen Türkiye Yüzme yarışmasında kelebek, serbest ve karışık stillerde yüzdüm ve gümüş madalya kazandım. Uzun yıllar yüzme kurslarına geliyorum. Yarışmaya Kayıhan Yüzme Havuzu’nda hazırlandım. Bizlerin üzerinde emekleri olan herkese çok teşekkür ediyorum.

 

Kağan Kurugöz, (12) Türkiye Yüzme Şampiyonasında kurbağalama ve serbest stil dalında yarıştım ve bronz madalya kazandım. Yarışmalara İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu’nda hazırlandım. Uzun yıllar Denizli Büyükşehir Belediyesinin yüzme kurslarına geliyorum. Bu imkanlar sayesinde bugün bu başarıları elde ettik. Bu başarıda emeği olan arkadaşlarıma hocalarıma ve bu tesisleri bize kazandıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ederim.

 

Yağmur Erkan (11) Ankara’da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak şehrimizi temsil ettik. Serbest ve karışık stillerde elde ettiğim başarı sonucu bronz madalya kazandım. Bu başarıda emeği olan hocalarımıza ve bizlere bu imkânı sunan Başkanımız Osman Zolan’a teşekkür ediyorum.

 

Nisa Yeniay (11)  Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda kurbağalama ve serbest stilde yarışarak bronz madalya kazandım. Kayıhan Kapalı Yüzme Havuzu'nda yüzmeye başladım ve İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu'nda yarışmalara hazırlandım. Başarımızda emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum.  

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN ŞEVKAN ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİÖnceki Haber

BAŞKAN ŞEVKAN ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GE...

İçişleri Bakanı Yardımcısı Çataklı’dan depremzedeler için çıkarılacak kanunla ilgili açıklamaSonraki Haber

İçişleri Bakanı Yardımcısı Çataklı’dan d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!