ÇAMELİ BELEDİYESİNE İKİ BAŞKAN YARDIMCISI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇAMELİ BELEDİYESİNE İKİ BAŞKAN YARDIMCISI
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Selma Tutgun ve Yazı İşleri Müdürü Mesut Demirel getirildi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından yapılan görevlendirme ile Belediye Başkan Yardımcılığı görevine Belediye Meclis Üyesi Selma Tutgun ve Yazı İşleri Müdürü Mesut Demirel getirildi.

SELMA TUTGUN KİMDİR

1987 yılında Çameli’nin Gökçeyaka Mahallesinde doğan Çameli Belediye Başkan Yardımcısı Selma Tutgun , ilk öğrenimini Gökçeyaka Mahallesinde , Orta Öğrenimini Atatürk Ortaokulunda ve lise eğitimini Çameli Çok Programlı Lisesi’nde yaptı.

Siyasi Hayatına 2011 Yılında Çameli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliği 2014 Yerel Seçimlerinde Çameli Belediyesi Ak Parti Meclis Üyeliği, 2018 Yılında Çameli Ak Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi.31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde tekrardan Çameli Belediye Meclis Üyeliğine seçildi 2019 Yılı Kasım Ayında ise Çameli Eylem Grubu Derneği ( Çamyeg )Kurulu üyeliği seçilerek saymanlık görevine devam etmektedir Belediye Başkan Vekili, Divan Kâtibi, Encümen Üyeliğin görev aldı Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından Teknik Başkan Yardımcısı olarak görevine getirildi Başarılı bir iş Kadını, siyasetçi olan Tutgun Evli 2 Çocuk Annesi olup Orta Seviyede İngilizce bilmektedir.

MESUT DEMİREL KİMDİR

1979 Burdur Doğumlu İlkokulu İstiklal İlkokulunda Ortaöğrenimini Bahçelievler, Liseyi Endüstri Meslek lisesi Anadolu Üniversite Açık Öğretim mezunu Türk Silahlı Kuvvetlerinde uzun dönem görev yapan Demirel 2006 yılında dünyevine girerek 3 çocuk babasıdır. Çameli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevi yapan Demirel Çameli Belediye Başkanı Tarafından asli görevi uhdesinde kalmak üzere İdari Başkan Yardımcısı görevine getirildi

Türk kadınının toplumda daha çok yer alması gerektiğine dikkat çeken Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan , “Hayatın her alanında olması gereken kadınlar, siyasette de etkin rollerde bulunması gerekiyor. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyi, kadın haklarının uygulanmasında ve toplumda edindikleri rollerle belirlenmektedir. Çağdaş, modern ve özgürlükler ülkesi olmanın en önemli şartlarından birisi kadının toplumda hak ettiği yeri almasıdır. Çameli Belediyesi olarak her zaman bunun farkında örnek hizmetlerde ve çalışmalarda bulunduk. Selma Tutgun ve Mesut Demirel yeni görevleriyle Belediyemize ve Çameli’mize çok önemli hizmetlerde bulunacaktır. Belediyemize ve Çameli’mize hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaralıÖnceki Haber

Denizli’de trafik kazası: 1 ölü, 3 yaral...

Kızı Timsal Karabekir Anlattı:İşte Kazım Karabekir'in Gürbüz Çocuklar OrdusuSonraki Haber

Kızı Timsal Karabekir Anlattı:İşte Kazım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!