1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı
ACIPAYAMDenizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.
Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kanatçı Mahmut adlı işletmenin düzenlediği "1 Saatte En Çok Kanat Yeme" yarışması, yeni bir rekora sahne oldu. Yarışmaya Denizli’den katılan Hüseyin Tırçiçek, 1 saatte 100 adet kanadı tüketerek rekor kırdı ve 15 bin liralık para ödülünün sahibi oldu.
Rekortmen yarışmacıyı tebrik eden işletme sahibi Mahmut Çetin, "Hüseyin Bey bir saatte ilk rekorun sahibi oldu. Cesaretine güvenenleri yarışmamıza bekliyoruz. Yarışmayla ilgili olarak sayfamızdan duyurular yapmaya devam ediyoruz. Yarışmaya katılmadan önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın" dedi.
İlginizi Çekebilir
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.