© Haber Acıpayam 2022

13 YAŞINDAKİ KIZ İNTİHARA KALKIŞTI

Denizli’de 13 yaşındaki bir kız, eline kurusıkı tabanca ve bıçak alarak çıktığı çatıda intihara kalkıştı. Polis, itfaiye ve komşularının yardımıyla kız çocuğu yaklaşık 1 buçuk saat ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi.

 Denizli’de 13 yaşındaki bir kız, eline kurusıkı tabanca ve bıçak alarak çıktığı çatıda intihara kalkıştı. Polis, itfaiye ve komşularının yardımıyla kız çocuğu yaklaşık 1 buçuk saat ikna çabalarının ardından çatıdan indirildi.
Olay, saat 16.30’da Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi 3060 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgelere göre, psikolojik sorunları olan 13 yaşındaki K.B., ailevi sorunları nedeniyle sağ eline kuru sıkı tabanca, sol eline ise ekmek bıçağı alarak iki katlı evinin çatısında intihara kalkıştı. Elindeki kuru sıkı tabanca ile bağırarak şarjörü boşaltmasının ardından, art arda silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve bir ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen polisler güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ise şişme branda kurdu. Çevredeki vatandaşlara ve polislere bağıran 13 yaşındaki kız, ara sıra silahı polislere ve kendi başına doğrulttu, çevredeki vatandaşlara bağırdı. Bazı vatandaşların da olayı cep telefonlarıyla kaydettiği görüldü.
Ailesi ile sorunlar yaşadığı ileri sürülen K.B’yi, polisler ikna etmeye çalışsa da, 13 yaşındaki K.B. ikna olmadı. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine kızın ikna edilmesi için eski komşuları Sevda S. çağrıldı.
Çatıya çıkan Sevda S., kız çocuğunu ikna etmeye çalıştığı sırada polis ekipleri, K.B.’nin iki elini tutarak, silah ve ekmek bıçağını almayı başardı. Çatından indirilen K.B., sağlık kontrolü için hastaneye görülmeye çalışıldığı sırada ambulansta sinir krizi geçirirken, yapılan müdahalenin ardından Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
K.B.’NİN annesi Zübüyde B.’nin sinir krizi geçirmesi üzerine olay yerine ikinci bir ambulans çağrıldı. Bunun üzerine sağlık kontrolü için anne ve kız Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kendisine telefon gelmesinin ardından geldiğini belirten eski komşuları Sevda S., “Önceden komşuları oluyordum, telefonla bilgilendirdi. Çok şükür sağ salim kurtardık. Psikolojik sorunları var, derdinin, sorunun ne olduğunu sordum. Her zaman ki sorunlar olduğunu söyledi. Biraz ılımlaştı. Telefonda beni kıramayacağını bildikleri için, beni aradılar” diye konuştu.
K.B.’nin ailesinin ekonomik durumunun iyi olmadığını ve psikolojik sorunları olduğu için böyle davrandığını kaydeden Sevda S., “İş yerini korumak için bulanan bir silah, kuru sıkı bir silah, ondan da korkulacak herhangi bir şey yok. Anne ve babası besihaneye çalışıyor. Aileden biraz sıkıntısı var, biraz kendi psikolojik sorunları olduğu için, her şeyin daha iyisini istiyor, tabi ailesinin buna durumu el verişli değil” ifadelerini kullandı.
Hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından K.B, ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürülecek. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER