© Haber Acıpayam 2022

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Türk milletinde kahramanlar tükenmez, varoluşumuzdan bu yana bağımsızlığımıza kim göz koyduysa gereken cevabı almıştır” dedi.

 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımladı. 15 Temmuz şehitlerini saygı, minnet ve şükranla anan Başkan Osman Zolan, “Türk milletinde kahramanlar tükenmez, varoluşumuzdan bu yana bağımsızlığımıza kim göz koyduysa gereken cevabı almıştır” dedi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma mesajı yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 15 Temmuz 2016'da, kahraman Türk milletinin bağımsızlık ve vatan aşkının asla test edilmemesi gerektiğini bir kez daha tüm dünyaya haykırdığını belirtti. Başkan Osman Zolan, “249 şehidimiz, 2193 gazimiz gözünü kırpmadan ülkemizin bekası, cennet vatanımızın bağımsızlığı ve milletimizin refahı için canını ortaya koymuştur. Şair Hüseyin Nihal Atsız’ın dediği gibi ‘Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için’ şiarıyla hainlere, işbirlikçilere ve ülkemize göz koyan dış odaklara necip milletimiz gereken en sert cevabı vermiştir. İhanet çetesi FETÖ tarafından yapılan hain darbe girişimi, Sayın Cumhurbaşkanımızın dirayeti, hükümetimizin kararlı tutumu ve aziz milletimizin devletine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Adı ne olursa olsun tüm terör örgütleri ve odakları şunu asla unutmamalıdır;  Türk milletinde kahramanlar tükenmez, varoluşumuzdan bu yana bağımsızlığımıza kim göz koyduysa gereken cevabı almıştır” dedi.

“15 Temmuz 2016 Kurtuluş Savaşı’nın ikincisidir" 

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin işgal girişimiyle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: “15 Temmuz 2016, 1919-1922 yılları arasındaki dönemde Türkiye’nin Milli Mücadele ruhu ile kazandığı Kurtuluş Savaşı’nın ikincisidir. 24 Temmuz 1923’te Kurtuluş Savaşımızı mutlak bir zaferle nasıl sonuçlandırdıysak, aynı şer güçlere karşı yine yüce milletimiz tarafından aynı cesaretle bu zaferi kazandık” dedi.

Meydanları hainlere teslim etmedik

Denizli'nin 15 Temmuz'da tarih yazdığını vurgulayan Başkan Zolan, "Yüreğimizdeki vatan aşkı ile darbenin ilk dakikalarında Sayın Cumhurbaşkanımızın tarihi çağrısı ile sokaklara çıkıp, cadde ve meydanları hainlere teslim etmedik. 97 yıl sonra Denizli Sancağı yine bağımsızlık mücadelemizin simgesi olurken, kahraman Denizli halkı milli iradeye, milletin adamlarına ve vatanına sahip çıktı. Bu duygu ve düşüncelerle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere; milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, 15 Temmuz’da bu kutsal vatan için kanını döken aziz şehitlerimizi ve ülkemizin bekası için kanını döken tüm kahramanlarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.



İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER