15 kadına toplamda 27 bin 660 TL mikrokredi çeki verildi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Mikrokredi Ofisi, dar gelirli kadınların ev ekonomisine katkı sağlaması amacıyla yürütülen proje kapsamında 15 kadına toplam 27 bin 660 TL mikrokredi çeki teslim etti.
Değirmenci, “Türkiye İsrafı Önleme Vakfı ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yürütülen proje kapsamında mikrokredi ofisimize Büyükşehir Belediyemizin bütçesinden resmi olarak katkı sağlıyoruz. Bunun yanı sıra bu işe katkı koymak isteyen hayırseverlerimizin destekleri ile de bu projemiz her geçen gün kartopu gibi büyüyor. Hedefimiz Denizli’de mikrokrediden yararlanmak isteyen her bayan kardeşimize bu projeyi ulaştırmak. Burada gördüğünüz hizmetleri, destekleri, sunulan imkanları diğer ihtiyaç sahibi insanlara anlatmak sizin göreviniz. Denizli üreten bir şehir. Üreten bir şehirde özne olmayı seçtiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmanın ardından Değirmenci projesi onaylanan 15 kadına toplam 27 bin 660 TL tutarında mikrokredi çeki teslim etti.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.