© Haber Acıpayam 2022

2015 YILINDA 347 ÇİFT EVET DEDİ

Acıpayam Belediyesi, evlenmek isteyen çiftlere Belediye Evlendirme Memurluğunca hizmetlerini sürdürüyor.

 
Acıpayam Belediyesi Evlendirme Memurluğu, 2015 yılında nikâh kıydıran çiftlerin yoğunluğunu yaşadı.
 
Bu kapsamda Acıpayam Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2015 yılı içerisinde 347 çiftin nikâhı kıyıldı.
 
TÜM ÇİFTLERİMİZE BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR
2015 yılı içinde ilçe merkezi ve mahallelerinde kıyılan bir çok nikahlara katılarak genç çiftlerin mutluluklarına ortak olan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ‘’2015 yılı belediyemizin mahallelerde yaptığı çalışmaların yanında  genç kardeşlerimizin  dünya evine girmesi ile birlikte bizlere daha da mutluluk verdi.
 
Toplumumuzun en önemli yapı taşlarından biride aile. Yuva kurmak için Belediyemize başvurarak evlenen tüm kardeşlerimize çıktıkları bu sevda yolunda mutluluklar diliyor, tebrik ediyorum. 2016 yılının tüm insanlara mutluluk, huzur, barış ve sağlık getirmesini diliyorum’’ dedi.
 
Ayrıca Şevkan, 347 nikah işlemini büyük bir titizlikle hazırlayan Belediye nikah memurları Fatmana Ovacık ve İbrahim Aytar’a da çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER