© Haber Acıpayam 2022

2017 FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞU İLE KABUL EDİLDİ

Acıpayam Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunda Acıpayam Belediyesi'nin 2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy çokluğu ile onayladı.

 Acıpayam Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunda Acıpayam Belediyesi'nin 2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy çokluğu ile onayladı.

Acıpayam Belediye Meclisi'nin 9 Nisan Pazartesi günü Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumunda, 2017 yılı Belediye faaliyet raporu ele alındı.

"AMACIMIZ ACIPAYAM'A EN İYİ VE EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAKTIR"

Başkan Şevkan, 2017 yılı çalışmalarına ilişkin 1 saat süren bir sunum gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin görseller eşliğinde detaylı bilgiler veren Başkan Şevkan, 2017 yılında, prensiplerinden taviz vermeden, insanı önceleyen bir anlayışla, 56 bin nüfuslu Acıpayamımızı en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için büyük gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Başkan Şevkan, 2017 yılı Acıpayam Belediyesi Faaliyet raporunu onaylayan Belediye meclis üyelerime, bu raporu hazırlayan Belediye personelime ve belediye çalışanlarıma teşekkür ediyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

Denizli'de saat 09.05'i gösterdiğinde hayat durdu

Denizli'de 10 Kasım Mustafa Kemal Atatürk'ün 87. ölüm yıl dönümünde saat 09.05'i gösterdiğinde il protokolü ve tören esnasında siren sesini duyan vatandaşlar saygı duruşunda bulundu.

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER