© Haber Acıpayam 2022

2018 yılında 18 bin işyerine gıda denetimi yapıldı

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği belirtildi.

 Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği belirtildi. 
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılı ‘Gıda Denetim Hizmetleri’ değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan, Tarım ve Orman İl Müdürü Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Gıda ve Yem Şube Müdürü Şehla Akpınar ve 19 ilçe müdürü ile Gıda Denetim Hizmetlerinde görevli teknik personel katıldı. Toplantıda il müdürlüğü mevzuatları çerçevesinde gıda denetim ve kontrol hizmetlerinin büyük bir hassasiyetle yürütüldüğü ifade edildi. 2018 yılı içerisinde yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği ve yapılan denetimlerde çeşitli ürünlerden bin 20 adet numune alındığı ayrıca alınan numunelerin analizi sonucunda olumsuzluk tespit edilmesi durumunda yasal işlem uygulandığı da aktarıldı. Toplantıya katılan personele vatandaşların güvenle alışveriş ve tüketim yapmaları için gıda denetim ve kontrol hizmetlerinin aynı titizlik ve özveri ile sürdürülmesi istendi. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER