© Haber Acıpayam 2022

2018 yılında 18 bin işyerine gıda denetimi yapıldı

Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği belirtildi.

 Denizli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılında yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği belirtildi. 
Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından 2018 yılı ‘Gıda Denetim Hizmetleri’ değerlendirme toplantısı yapıldı. İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan, Tarım ve Orman İl Müdürü Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Gıda ve Yem Şube Müdürü Şehla Akpınar ve 19 ilçe müdürü ile Gıda Denetim Hizmetlerinde görevli teknik personel katıldı. Toplantıda il müdürlüğü mevzuatları çerçevesinde gıda denetim ve kontrol hizmetlerinin büyük bir hassasiyetle yürütüldüğü ifade edildi. 2018 yılı içerisinde yaklaşık 18 bin iş yerinin denetlendiği ve yapılan denetimlerde çeşitli ürünlerden bin 20 adet numune alındığı ayrıca alınan numunelerin analizi sonucunda olumsuzluk tespit edilmesi durumunda yasal işlem uygulandığı da aktarıldı. Toplantıya katılan personele vatandaşların güvenle alışveriş ve tüketim yapmaları için gıda denetim ve kontrol hizmetlerinin aynı titizlik ve özveri ile sürdürülmesi istendi. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER