2020 Denizli Yılı logo seçiminde son 2 gün
ACIPAYAMDenizli'nin plaka kodu 20'nin yan yana geldiği 2020'nin Denizli yılı ilan edilmesinin ardından yıl boyunca tanıtım çalışmalarında ve etkinliklerde kullanılacak logo seçimi için son 2 gün kaldı. www.denizli2020.com'da seçimi süren logo 20 Ocak 2020 saat 20.20'de kamuoyuna açıklanacak.
2020 Denizli Yılı logo seçiminde son 2 gün
Denizli'nin plaka kodu 20'nin yan yana geldiği 2020'nin Denizli yılı ilan edilmesinin ardından yıl boyunca tanıtım çalışmalarında ve etkinliklerde kullanılacak logo seçimi için son 2 gün kaldı. www.denizli2020.com'da seçimi süren logo 20 Ocak 2020 saat 20.20'de kamuoyuna açıklanacak.
Denizlililer, 2020 Denizli Yılı logosunu seçmek için www.denizli2020.com adresinde oy kullanmaya devam ediyor. 2020'nin Denizli yılı olarak ilan edilmesinin hemen ardından yıl boyunca tanıtım çalışmalarında ve etkinliklerde kullanılacak logo için düzenlenen anket ilk günden itibaren yoğun ilgi çekerken, bugüne kadar onbinlerce vatandaş www.denizli2020.com adresine girerek seçimini yaptı. Hazırlanan 8 farklı görsel arasından oylanan logolardan en çok oy alan 2020 Denizli Yılı logosu olarak yıl boyunca kullanılacak. Vatandaşların oylarıyla belirleyeceği logo 20 Ocak 2020 saat 20.20'de kamuoyu ile paylaşılacak.
Ankete yoğun ilgi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, logo seçim anketine ilk günden itibaren yoğun bir ilgi olduğunu belirterek, katılım sağlayan herkse teşekkür etti. 2020 Denizli Yılı logosunu hep birlikte belirlediklerini işaret eden Başkan Osman Zolan, "Logo seçimimiz 20 Ocak akşamına kadar devam edecek" diyerek tüm hemşehrilerini www.denizli2020.com adresinde bulunan ankete davet etti.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.