© Haber Acıpayam 2022

2020 Denizli Yılı, Süper Lig'de

2020 Denizli Yılı, Süper Lig'de / Denizlispor, Galatasaray maçına "2020 Denizli Yılı" pankartıyla çıktıYukatel Denizlispor Kulübü, Süper Lig’in 18. Haftasında karşılaştığı Galatasaray maçı öncesi sahaya "2020 Denizli Yılı Hayırlı Olsun" pankartı ile çıktı.

2020 Denizli Yılı, Süper Lig'de

Denizlispor, Galatasaray maçına "2020 Denizli Yılı" pankartıyla çıktı

Yukatel Denizlispor Kulübü, Süper Lig’in 18. Haftasında karşılaştığı Galatasaray maçı öncesi sahaya "2020 Denizli Yılı Hayırlı Olsun" pankartı ile çıktı.

Denizli'nin plaka kodu "20"nin yan yana geldiği 2020 yılında Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin bir kez daha ulusal ve uluslararası gündeme taşınması amacıyla başlatılan"2020 Denizli Yılı" projesine bir destekte Yukatel Denizlispor’dan geldi. Denizlisporlu oyuncular Süper Lig’in 18. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen Galatasaray maçı öncesi sahaya pankartla çıktı. Türkiye Futbol Federasyonundan aldığı özel izinle Ali Sami Yen'e "2020 Denizli Yılı Hayırlı Olsun" pankartı ile çıkan Yukatel Denizlispor büyük takdir topladı.

Taraftarlar 2020 Denizli Yılını kutladı

Denizlispor’un kaptanı, Kolombiyalı yıldız oyuncusu Hugo Rodallega’nın en önde yer aldığı seronomiye tüm Denizlisporlu oyuncular da eşlik ederken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya gelen taraftarlar da alkışlarla 2020 Denizli Yılını kutladı.

İlginizi Çekebilir

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

TÜM HABERLER