22 yıl hapisle aranan cinayet hükümlüsü bağ evinde yakalandı
ACIPAYAM- Denizli’de 2015 yılında kendisini hırsızlıkla suçladığı bar işletmecisini öldüren ve 22 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü, saklandığı bağ evinde JASAT tarafından yakalandı.
Olay, Pamukkale ilçesinin Pamukkale Mahallesi’nde 2015 yılının Ocak ayında meydana geldi. Bir barın işletmeciliğini yapan 3 çocuk babası Mustafa Öztürk, eşinin hırsızlık olayı meydana geldiğini haber vermesi üzerine eve doğru gitmeye başladı. Bu sırada evinin yakınlarında Bülent Ç.’yi gören Mustafa Öztürk, iddiaya göre şahsı hırsızlıkla suçladı. Bunun üzerine tartışan ikilinin daha sonra ayrılmasına rağmen öfkesine hakim olamayan Bülent Ç., av tüfeğiyle geri döndüğü mahallede Mustafa Öztürk’ü göğsünden vurdu. İhbar üzerine bölgeye giden ambulansla hastaneye kaldırılan Öztürk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından Bülent Ç. gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandıktan 7 yıl sonra tahliye edildi. Aradan geçen süre zarfında hakkında 22 yıl hapis cezası verilen Bülent Ç., teslim olmayınca hakkında yakalama kararı çıktı. Bunu üzerine Denizli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT ve Pamukkale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yapılan araştırmaların ardından JASAT, şüphelinin Pamukkale ilçesine bağlı Akköy Mahallesinde bulunan bir bağ evinde saklandığını belirledi. Harekete geçen JASAT, yaptığı başarılı operasyon sonucu hükümlüyü kıskıvrak yakaladı. İşlemlerin ardından adli makamlara sevk edilen Bülent Ç, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.