© Haber Acıpayam 2022

26 yıllık imam, kızının düğününde kalbine yenik düştü

Denizli’nin Serinhisar ilçesi Çarşı Camii’nin imamı, kızının düğününde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Serinhisar ilçesi Çarşı Camisi'nde 26 yıldır imam hatiplik yapan Bekir Sıddık Yılmaz, kızı Rukiye Nur Yılmaz'ı Yusuf Sağun'la Şubat ayında düzenlenen törenle nişanladı. Genç çiftin dün Serinhisar'da düğünü yapılırken, imam Bekir Sıddık Yılmaz saat 01.00 sıralarında kalp krizi geçirdi. Yanında bulunanların haber vermesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri tarafından Serinhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yılmaz, doktorların müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Daha önce de kalp rahatsızlığı öğrenilen Yılmaz’ın ölümü ile ailesi ve yakınları hüzne boğuldu. Yılmaz'ın cenazesi bugün öğle namazını takiben 26 yıldır görev yaptığı Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Denizli'de Çakmak Mezarlığı'nda toprağa verildi.



İlginizi Çekebilir

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.

TÜM HABERLER