28'inci dönem Denizli milletvekili adayları belli oldu
ACIPAYAMCumhurbaşkanlığı adaylarının ardından Denizli'de AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Partinin 28'inci dönem milletvekili adayları belli oldu.
Cumhurbaşkanlığı adaylarının ardından 28'inci dönem milletvekili seçimi için aday listesi Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu. Denizli'den meclise giren AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve İYİ Parti aday listesi açıklandı. AK Parti listesi şöyle; "Cahit Özkan, Şahin Tin, Nilgün Ök, Ekrem Başer, Osman Yüceliş, Birtan Şahan, Feride Kabadayılar.” Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) listesi; “Gülizar Biçer Karaca, Şeref Arpacı, Sema Silkin Ün, Adil Demir, Sedat Demirci, İlhan Özcan, Ayşe Hazer.” Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) listesi ise şöyle; “Ferudun Ünal, Yusuf Garip, Ebru Leman Kalkan, Emre Erdoğan, Mehmet Altıntaş, Raşit Özdemir, Hüseyin Yüklet.” İYİ Parti’de açıklanan liste; “Yasin Öztürk, İbrahim Şenel, Kadir Tatık, Şebnem Babalım Yağcı, Uğur Çizmecioğlu, Veysel Karaçor, Nazlı Yaşatürk” şeklinde açıklandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.