© Haber Acıpayam 2022

3.000 KİŞİYLE ACIPAYAM’LI ÇİFTÇİLERİN FUAR ÇIKARMASI

Acıpayam’lı çiftçiler Denizli’deki 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'na 200 araçlık bir konvoyla katıldı.

 Acıpayam’lı çiftçiler Denizli’deki 9. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'na 200 araçlık bir konvoyla katıldı.




Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, ilçe merkezi, belde ve köylerdeki çiftçileri fuara taşımak için 200 araçlık konvoyla 3000 kişilik bir katılım sağladıklarını kaydetti.
Yıldırım, yaptığı açıklamada “Denizli 9. Ege Tarım ve Hayvancılık Fuarına bölge çiftçileri ile tam kadro katılmayı amaçladık. Odamızın tertiplediği fuar ziyaretine Acıpayam, belde, kasaba ve köylerinden, Serinhisar’dan 200 araç ile katılım sağladık.
Yaklaşık 3000 kişilik bir çiftçi topluluğu ile katıldığımız fuar gezisi çok verimli geçti. Çiftçilerimiz bu ziyaretten teknoljik ve yeni makine açısından çok önemli bilgiler edinecek ve buradaki ziyarette çiftçilerimiz zirai alet bağlantıları yapacak.” dedi.
Fuara katılan çiftçilerin yeni teknoloji ile ilgilendiklerinin altını çizen Yıldırım “Yöremiz çiftçisi için oldukça memnuniyet verici bir ziyaret oldu. Çiftçilikle ilgili bu tür etkinliklere takip ederek katılımı sağlayacağız” diye konuştu.


Yıldırım, amaçlarının hizmet olduğunu belirtti ve çiftçilerden gelecek olan görüşlere açık olduklarını belirtti ve isteklerinin takipçisi olacaklarını söyledi.
Birlik ve beraberlikten güç doğacağını belirten Yıldırım, organizasyona katkı sağlayan Belediye Başkanlarına, Muhtarlara ve Oda yönetim kurulu üyeleri ile çiftçilere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER