© Haber Acıpayam 2022

4 katlı binanın çatısından düşen adam hayatını kaybetti

Denizli’de oturduğu 4 katlı binanın çatısından aşağı düşen 38 yaşındaki adam hayatını kaybetti. Polis, şahsın intihar edip etmediğini araştırıyor.

Olay, Sümer Mahallesi 2262 Sokak'ta meydana geldi. 4 katlı binanın önünde bir kişinin kanlar içinde yerde yattığını gören çevre sakinleri, durumu polise bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler Ali Öz (38) isimli şahsı ambulans ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırdı. Öz, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olayın ardından polis tarafından tahkikat başlatıldı.
Öte yandan, aynı binada oturan Öz’ün komşuları ise şahsın birinci katta oturmasına rağmen çatıya neden çıktığına bir anlam veremediklerini ifade ettiler.

İlginizi Çekebilir

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

LÖSEV DENİZLİ LÖ MODÜL OFİSİ AÇILDI

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklara ve ailelerine ücretsiz destek sağlamak amacıyla Türkiye genelinde yürüttüğü hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda vakfın yeni Denizli İrtibat Ofisi faaliyete geçti.

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17'si çocuk 21 kişiyi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi.

Denizli'de minibüs yolcu otobüsüyle çarpıştı: 1 ölü, 13 yaralı

Denizli'de minibüs ile şehirlerarası yolcu otobüsü çarpıştı. Minibüsün devrildiği, otobüsün yoldan çıktığı kazada otobüs şoförü hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı.

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

TÜM HABERLER