© Haber Acıpayam 2022

46 yıl sonra bir araya geldiler

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bulunan Denizli Lisesi’nde 1976-1977 yıllarında okuyan o dönemin öğrencileri, yaklaşık yarım asır sonra bir araya geldi.

Denizli Lisesi'nde 1976-1977 yıllarında okuyan o dönemin öğrencileri, yaklaşık yarım asır sonra buluştu. Birbirlerini sosyal medya üzerinden ve telefonla bulan eski sınıf arkadaşları, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden Denizli'ye geldi. 46 yıl sonra Çamlık Mesireliğinde buluşan o dönemin öğrencileri bol bol sohbet ederek eski günleri yad etti. Yer yer duygu dolu anların yaşandığı ve gülerek eğlenen o dönemin gençleri, yarım asır sonra buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Keyifli geçen buluşma sonrası hatıra fotoğrafı çektiren eski öğrenciler, bu tür buluşmalara devam etmek istediklerini dile getirdi.

“Birbirimizi çok özlemişiz”
Yıllar sonra tekrar bir araya gelmekten dolayı mutlu olduklarını söyleyen ve buluşmanın organizatörlüğünü yapan Nesrin Akbeyik, birbirilerine hasret kaldıklarını belirterek, “Bu buluşmaların ilerleyen zamanlarda daha çok gerçekleştireceklerini söyledi. Akbeyik, "Bugün burada çok farklı bir gün yaşadık. Geçmişi yad ettik. Özlemlerimizi giderdik. İnşallah gelecek sefere daha çerçeveli ve tam teşekküllü bir toplantı ayarlamayı hedefliyoruz. Birbirimizi çok özlemişiz. Gerçekten bizim için farklı oldu. Bugün buraya katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bol bol eğlenerek birbirleri ile sohbet eden eski dostlar, hasret giderme fırsatı buldu. Düzenlenen buluşmaya; Nesrin Dinçer Akbeyik, Hüdaverdi Akbeyik, Gülşen Danışman Bakırlı, Hülya Kahveci, Fatıma Ellez, Gülver Çakıroğulları, Metin Bayındır, Cengiz Özbay, Erol Ay, Türkay Tunç ve Sabri Şahin katıldı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER