© Haber Acıpayam 2022

55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü olarak mezun oldu

Pamukkale Üniversitesi’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Mezuniyet töreninde 55 yaşındaki güvenlik görevlisinin bölüm üçüncüsü olarak mezun olması büyük alkış topladı.

 Pamukkale Üniversitesi’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Mezuniyet töreninde 55 yaşındaki güvenlik görevlisinin bölüm üçüncüsü olarak mezun olması büyük alkış topladı. 
PAÜ Spor Salonu’nda bu yıl 21-22-29 Haziran tarihlerinde üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin açılış programına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Yargıtay Onursal Başsavcı Hasan Erbil, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Av. Şeniz Doğan, Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, PAÜ Akademik ve İdari Personeli, il protokolünden üyeler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. 

55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü oldu 
Tıp Fakültesi ile başlayan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı. Pamukkale Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Durali Akkan, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün (İkinci Öğretim) üçüncüsü olarak mezun oldu. Hem çalışıp hem okumanın mümkün olduğunun en güzel örneği olan Akkan gençlere örnek oldu. 
Törenin ikinci gününde ise Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çal Meslek Yüksekokulu, Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olma heyecanını yaşadı. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER