© Haber Acıpayam 2022

55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü olarak mezun oldu

Pamukkale Üniversitesi’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Mezuniyet töreninde 55 yaşındaki güvenlik görevlisinin bölüm üçüncüsü olarak mezun olması büyük alkış topladı.

 Pamukkale Üniversitesi’nde 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet heyecanı yaşanıyor. Mezuniyet töreninde 55 yaşındaki güvenlik görevlisinin bölüm üçüncüsü olarak mezun olması büyük alkış topladı. 
PAÜ Spor Salonu’nda bu yıl 21-22-29 Haziran tarihlerinde üç gün süreyle düzenlenen Pamukkale Üniversitesi 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin açılış programına Denizli Valisi Hasan Karahan ve Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Yargıtay Onursal Başsavcı Hasan Erbil, Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Sarayköy Kaymakamı Fatih Akkaya, Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma J. Alb. Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı Av. Şeniz Doğan, Pamukkale Belediyesi Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, PAÜ Akademik ve İdari Personeli, il protokolünden üyeler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. 

55 yaşındaki güvenlik görevlisi bölüm üçüncüsü oldu 
Tıp Fakültesi ile başlayan programın devamında Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencileri mezuniyet heyecanını yaşadı. Pamukkale Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan 55 yaşındaki Durali Akkan, Denizli Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün (İkinci Öğretim) üçüncüsü olarak mezun oldu. Hem çalışıp hem okumanın mümkün olduğunun en güzel örneği olan Akkan gençlere örnek oldu. 
Törenin ikinci gününde ise Mühendislik Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İletişim Fakültesi, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Çal Meslek Yüksekokulu, Honaz Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olma heyecanını yaşadı. 

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER