© Haber Acıpayam 2022

59 YAŞINDA ÜNİVERSİTE SINAVINA HAZIRLANIYOR

Acıpayam'a bağlı Yeşilyuva mahallesinden 59 yaşındaki emekli Veli Düdükçü herkese örnek olabilmek için üniversite sınavına hazırlanıyor.

 Acıpayam'a bağlı Yeşilyuva mahallesinden  59 yaşındaki emekli Veli Düdükçü herkese  örnek olabilmek için üniversite sınavına hazırlanıyor.
 

Veli Düdükçü’nün en büyük hayali avukat olabilmek.

 

Ortaokul mezunu olan Düdükçü, 1976 yılında oğlunun uzman çavuş olarak görev yaptığı Kırıkkale’de açıköğretim sınavlarını hazırlanarak 3 yılda lise diploması aldı.

 

Aynı yıl içinde 4 yıllık İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesini kazan Veli Düdükçü, hedefinde Hukuk olduğu için kayıt yaptırmadı. 2018  yılında yapılacak olan üniversite sınavında hukuk fakültesi kazanmak için sınava başvurdu.

 

Sınavı kazandığı takdirde şehir dışında bir üniversite kazanırsa gideceğini söyleyen Veli Düdükçü gençlere seslenerek,’’Ben buradan davetiyemaltepe.com gençlere sesleniyorum. Herkes mutlaka okumalı. Mesleğinin üzerine okumalı, kendi arzu ve istekleri üzerine okumalı yani laf olsun diye okumamalı maltepeilan.com ama mutlaka eğitim yapmalı. Hukuk fakültesi bitirdiğim takdirde  haksızlığa uğramış insanlara bir nebze olsun yardımcı olabilmek’’dedi.

 

59 yaşında Veli Düdükçü, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Şevkan, okuma azminden dolayı Düdükçü’yü kutlayarak kendisine ‘’Beyaz Zambaklar, İdeal Öğretmen ve Atatürk’ten Küçük Hikayeler’’ kitaplarını hediye etti. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER