© Haber Acıpayam 2022

95 milyonluk yatırımda ilk kazma vuruluyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka ve Deliktaş mahallelerinin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek yağmur suyu hatları döşeyeceği 95 milyon liralık altyapı yatırımının temel atma töreni 20 Ekim Pazar günü saat 13.30'da yapılacak.

"Büyükşehir" statüsüne kavuşmasının ardından 5 bin kilometrenin üzerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşeyerek kentin büyük bir bölümünde alt yapı sorununu ortadan kaldıran Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, kısa süre önce ihalesini tamamladığı 95 milyon liralık alt yapı yatırımın temel atma törenini gerçekleştirecek. Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe ve Karşıyaka mahalleleri ile Deliktaş Mahallesi’nin alt yapısı yapılmayan bölümünün içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştirerek, ilk kez yağmur suyu hatları döşeyeceği altyapı yatırımının temel atma töreni 20 Ekim 2019 Pazar günü saat 13.30'da yapılacak. Tüm vatandaşların davetli olduğu temel atma töreni Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki Hasan Güngör Spor Salonu yanında (Şekerci Durağı) gerçekleştirilecek.

Başkan Osman Zolan'dan törene davet

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Bir şehirde altyapı yoksa o şehirde hiçbir şey yoktur" düşüncesiyle göreve geldikleri ilk günden itibaren alt yapıya büyük önem verdiklerini ifade etti. Denizli merkezin büyük bir bölümünün alt yapısını baştan aşağı yenilediklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bugüne kadar binlerce km alt yapı hattı döşedik. Şu an Türkiye'nin en temiz ve en sağlıklı içme suyuna sahip bir şehiriz. Musluktan akan suyumuzu yeni doğmuş bebeğimize dahi verebiliriz. İşte bu modern alt yapımızı daha önce söz verdiğimiz gibi alt yapısı yapılmayan mahallelerimize de götürüyoruz. Ben tüm hemşehrilerimi temel atma törenimize davet ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun."

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de 511 bin ton inek sütü üretiliyor

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Türkiye'de hayvancılık sektörünün önemli illerinden biri olan Denizli'de hastalıktan ari büyükbaş süt sığırı işletmesinde incelemelerde bulundu.

Komşunun traktörünü çalıp 60 bine sattılar

Denizli'de arkadaşlarıyla bir araya gelen iki şüpheli, komşularına ait traktörü çalarak kamyonet ile Aydın'a götürüp sattı. Branda ile gizlemeye çalıştıkları 400 bin liralık traktörü 60 bine satan şüpheliler, JASAT'ın titiz çalışmasıyla yakalandı.

Serada çalışan 26 işçi zehirlenme şüphesiyle hastanelere kaldırıldı

Denizli'de birkaç gün önce ilaçlama yapılan serayı temizlemek için içeriye giren 26 işçi, zehirlenme belirtilerinin ortaya çıkması üzerine hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Denizli’de 2 yeni sağlık tesisinin açılışı yapıldı

Denizli’nin Tavas ilçesinde Kızılcabölük Aile Sağlığı Merkezi ve Karahisar Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu geniş katılımla hizmete açıldı.

Genç kız 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Denizli'de 24 yaşındaki genç kız yaşadığı dairenin dairenin 5. katından düşerek yaşamını yitirdi

Sıcak havalarda yaşanan elektrolit kaybına bağlı olarak kalp krizi riski artıyor

Yüksek sıcaklıklara bağlı olarak vücutta yaşanan sıvı ve elektrolit kaybının kalp damar hastalıkları riskini artırdığını belirten Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ömer Erhan Karahasanoğlu "Sıcak havalarda tansiyon ve ritim bozukluğuna bağlı olarak göğüs ağrıları ve kalp krizi tetiklenebilir" dedi.

TÜM HABERLER