© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM - ANTALYA KARA YOLU SANAYİ KAVŞAĞI TRAFİĞE AÇILDI

Sık sık kazaların meydana geldiği Acıpayam Sanayi Kavşağındaki Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar tamamlandı ve kavşak hizmete açıldı.

 Sık sık kazaların meydana geldiği Acıpayam Sanayi Kavşağındaki Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar tamamlandı ve kavşak hizmete açıldı.
Denizli-Antalya karayolu Acıpayam Sanayi Kavşağı olarak adlandırılan bölgede sık sık kazaların meydana gelmesinden dolayı son yıllarda kara nokta olarak anılmaktaydı.

Yolun gidiş-gelişinde yeni çalışma ve döner yapılmasıyla artık bu alanda trafik bir nebze olsun güvenli hale geldiği ifade edildi.

Bugün itibariyle kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte Acıpayam Belediye Trafik zabıta ekipleri de bu bölgede devriye görevini sıklaştırdı.

İlginizi Çekebilir

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı

Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER