ACIPAYAM İLÇE STADI BAKIMA ALINDI
ACIPAYAMAmatör Lig maçlarına ev sahipliği yapan Acıpayam İlçe Stadı yeni sezon öncesi bakıma alındı.
Zeminin özellikle kış aylarında bozulmasından dolayı Belediye ilçe stadını tekrar çimleyerek yeni sezona hazır hale getiriyor.
Çimleme çalışmaları hakkında bilgi veren Peyzaj- Yüksek Mimar ( Aslı Fidancılık Ltd.Şt.) Mine ÇELİK, ‘’ Tüm statlarımızın yılda en az 2 kere bakımları yapılması gerekiyor. Normal şartlar altında sonbahar aylarında yapılması gerekirken özel malzeme, ekipman ve hidrosiding yöntemi ile yılın 12 ayı ekim ve bakım çalışmaları yapılmaktadır.
Bu kapsamda Acıpayam Belediyesinin isteği doğrultusunda Acıpayam İlçe Stadının bakım ve çimleme çalışmalarını başlattık. 45 gün sonra ilçe stadı yeni sezonda sporseverlerin hizmetine gireceğini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı
Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.
71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu
Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.