ACIPAYAM İLÇE STADI BAKIMA ALINDI
ACIPAYAMAmatör Lig maçlarına ev sahipliği yapan Acıpayam İlçe Stadı yeni sezon öncesi bakıma alındı.
Zeminin özellikle kış aylarında bozulmasından dolayı Belediye  ilçe stadını tekrar çimleyerek yeni sezona hazır hale getiriyor.
Çimleme çalışmaları hakkında bilgi veren Peyzaj- Yüksek Mimar ( Aslı Fidancılık Ltd.Şt.) Mine ÇELİK, ‘’ Tüm statlarımızın yılda en az 2 kere bakımları yapılması gerekiyor. Normal şartlar altında sonbahar aylarında yapılması gerekirken özel malzeme, ekipman ve hidrosiding yöntemi ile yılın 12 ayı ekim ve bakım  çalışmaları yapılmaktadır.
Bu kapsamda Acıpayam Belediyesinin  isteği doğrultusunda Acıpayam İlçe Stadının bakım ve çimleme çalışmalarını başlattık. 45 gün sonra ilçe stadı yeni sezonda sporseverlerin hizmetine gireceğini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.