© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM 19 MAYIS'TA BİSİKLET TURU COŞKUSU YAŞADI

Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesinden tarafından ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURU'' gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından ilçe stadından başlayan bisilet turu Pınaryazı mahallesinde devam etti. 

İlçe stadından start alan bisiklet turuna yaşlısından gencine ve çocukların katılımıyla renk kazandı. Neşeli ve sohbet ortamında devam eden bisiklet turunda katılımcılar Pınaryazı Mahallesi okul bahçesinde mola verdi.

KARAHÖYÜK EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ 

Pınaryazı mahallesinde Belediye tarafından bisiklet turuna katılanlar meşhur Karahöyük ekmeği ile kahvaltı yaptı. Bir süre piknik yapan katılımcılar daha sonra dönüşe geçti ve aynı neşe ile Acıpayam ilçe stadına varıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Kaymakamlığımız ve Acıpayam Belediyemiz tarafından 19 MAYIS 2016 PERŞEMBE günü gerçekleştirdiğimiz ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURUNA'' katılan;

Acıpayam Kaymakamlığımıza, İlçe Jandarma Komutanlığımıza, Belediye çalışanlarımıza, Acıpayam Adliye çalışanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Daire ve Kurum amirlerimize, eğitim camiamıza, bisiklet turumuza katılarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan gençlerimize ve katılan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

Başkan Şevkan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Acıpayam Belediyesi tarafından bisiklet turuna katılanlara şapka ve bayrak hediye edildi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER