© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM 19 MAYIS'TA BİSİKLET TURU COŞKUSU YAŞADI

Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesinden tarafından ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURU'' gerçekleştirildi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ardından ilçe stadından başlayan bisilet turu Pınaryazı mahallesinde devam etti. 

İlçe stadından start alan bisiklet turuna yaşlısından gencine ve çocukların katılımıyla renk kazandı. Neşeli ve sohbet ortamında devam eden bisiklet turunda katılımcılar Pınaryazı Mahallesi okul bahçesinde mola verdi.

KARAHÖYÜK EKMEĞİ İKRAM EDİLDİ 

Pınaryazı mahallesinde Belediye tarafından bisiklet turuna katılanlar meşhur Karahöyük ekmeği ile kahvaltı yaptı. Bir süre piknik yapan katılımcılar daha sonra dönüşe geçti ve aynı neşe ile Acıpayam ilçe stadına varıldı.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Kaymakamlığımız ve Acıpayam Belediyemiz tarafından 19 MAYIS 2016 PERŞEMBE günü gerçekleştirdiğimiz ''1. ACIPAYAM ATATÜRK'Ü ANMA BİSİKLET TURUNA'' katılan;

Acıpayam Kaymakamlığımıza, İlçe Jandarma Komutanlığımıza, Belediye çalışanlarımıza, Acıpayam Adliye çalışanlarımıza, İlçe Emniyet Müdürlüğümüze, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Daire ve Kurum amirlerimize, eğitim camiamıza, bisiklet turumuza katılarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan gençlerimize ve katılan herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

Başkan Şevkan, bu tür etkinliklerin önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Acıpayam Belediyesi tarafından bisiklet turuna katılanlara şapka ve bayrak hediye edildi.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER