© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ALCI’NIN İÇME SUYU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), Acıpayam İlçesi Alcı Mahallesi’nin Büyükharım, Sarıot, Yıkıntı ve Bozyer mevkilerinin içme suyu ihtiyacı için 20 bin metre içme suyu isale hattı ile 1 adet içme suyu deposu inşa edecek.

DESKİ Genel Müdürlüğü, merkez ve ilçeler olmak üzere kentin tüm noktalarındaki alt yapı yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir DESKİ, bu kapsamda Acıpayam İlçesi Alcı Mahallesi’nin Büyükharım, Sarıot, Yıkıntı ve Bozyer mevkilerinin ihtiyacı olan modern standartlarda içme suyu sağlamak için çalışmalara başladı. Büyükşehir DESKİ’nin kısa zaman içerisinde hayata geçireceği projeyle bölgeye 1 adet içme suyu deposu inşa edilecek. Bunun yanında 20 bin metre içme suyu isale hattı döşenecek bölgenin içme suyu sorunu da tamamen giderilecek.
“İHTİYAÇ ÖNCELİKLİ PROJE ÜRETİYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin her bölgesinde ihtiyaç önceliğine göre proje ürettiklerini kaydederek, “Kent merkezinde yaşayan insanlarımızın sahip olduğu standartları şehrimizin her noktasında da hayata geçirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Alt yapıda hedefimiz kent genelinde aynı standardı yakalamak. Bunun için çabalıyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizlispor susuz kaldı

59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.

Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor

Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.

Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı

Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi

Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.

Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı

Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi

Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor

Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.

TÜM HABERLER