© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM ANADOLU LİSESİNE MODERN SAHA

Acıpayam Anadolu Lisesine, Kaymakamlık ve Belediye ile ortaklaşa yaptırılan spor sahası yapılan törenle açıldı.

İçinde basketbol ve voleybol sahası ile 1 tenis kordu bulunan spor sahasının açılış törenine Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, siyasi parti temsilcileri, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Okul Müdürü Talat Tokyay ile daire ve kurum amirleri katıldı.

Kaymakam Kalkar, yaptığı konuşmada, Çocuklar ne kadar iyi şartlarda okurlarsa ülkelerine o kadar daha iyi hizmetler yapacaklarını belirterek, "Ben inanıyorumki bu okuldan geleceğin büyük insanları yetişecektir. Açılışını yaptığımız bu tesisin tüm okulumuza, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.
Belediye Başkanı Şevkan ise, Spor sahasıyla, ilçe ve okul adına güzel bir tesis kazandırdıklarını belirterek şunları söyledi. "Belediye olarak tüm okullarımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güzel bir gelecek bırakmak adına çalışmalarımız devam edecektir."

Açılışın ardından Kaymakam Kalkar ve beraberindekiler sahayı gezerek, öğrencilerin gösteri maçını izledi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER