ACIPAYAM BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI
ACIPAYAMAcıpayam Belediyesi’nde yerel seçimler sonrasında yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı yapıldı.
Acıpayam Belediyesi’nde yerel seçimler sonrasında yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı yapıldı.
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Atatürk anıtına çelenk koydu.
Acıpayam Talip Özkan Sanat Merkezinde Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN’ın yönettiği meclis toplantısında Ak Parti ve CHP Belediye Meclis Üyeleri eksiksiz katılım gösterdi.
Yoklama, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan Acıpayam Belediye Meclis toplantısının açılışında konuşan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN,’’ 30 Mart yerel seçimlerinde halkımızın teveccühleriyle geldiğimiz bu makamda halkımıza layık olmaya çalışacağız. 25 Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum dedi.
BAŞKAN VEKİLLİĞİ, KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI
KATİP ÜYELER ASİL: 1- HÜSEYİN CANSIZ 2- NURHAYAT ŞANLI
YEDEK: 1- NURSEL TAŞ 2- İDRİS CENGİZ
MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ:
1- HALİL PEKDEMİR 2- ŞÜKRÜ YALÇIN
ENCÜMEN:
1- MEHMET KIRGIL 2- AHMET AKINCI
İMAR KOMİSYONU
1- İBRAHİM ADAY 2- REMZİ ŞAKIN 3- HÜSEYİN CANSIZ 4- VİLDAN KİRİŞ 5-ÖMER YALÇINDAĞ(CHP)
PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU
MUZAFFER YILMAZ 2- ŞÜKRÜ YALÇIN 3- ABDULLAH SÖNMEZ 4- NURSEL TAŞ 5-RAMAZAN ACAR(CHP)
ÇEVRE SAĞLIK KOMİSYONU
1- AHMET BAKIRTAŞ 2- NURHAYAT ŞANLI 3- İDRİS CENGİZ 4- BİRGÜL BURHAN 5-REŞAT ALKAYA(CHP)
TARIM VE HAYVANCILIK KOMİSYONU
1- ALİM OKTAY 2- HARUN REŞİT KAYA
3- MEVLÜT AKSOY (CHP)
EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ
1-MUZAFFER YILMAZ
2-MEHMET KIRGIL
ALINAN DİĞER KARARLAR:
Kapanan beldelerdeki akaryakıt istasyonlarının tekrar devam etmesi oy birliği ile kabul edildi.
Acıpayam Sanayi Sitesinin alt yapı hizmetleri için iller bankasından kredi talebi bulunulması oy birliği ile kabul edildi.
2013 yılı faaliyet raporu okunarak oy birliği ile kabul edildi.
Denetim raporu okunarak meclis bilgilendirildi.
İlk meclis toplantısı dilek ve temennilerle sona erdi.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.