© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ BAYRAMDA KESİNTİSİZ HİZMET VERECEK

Acıpayam Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hizmetlerin aksamadan devam etmesi için tüm tedbirlerini aldı.

Acıpayam Belediyesi, Kurban Bayramı’nda hizmetlerin aralıksız devam etmesi için nöbetçi ekiplerle hizmet verecek.
Özellikle bayram öncesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ve denetimlerini sıklaştırdı. Temizlik işlerinin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerinin başında olacağı belirtildi.

Kurban Bayramı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, Acıpayam Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğunu, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı güven ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Şevkan,  “Hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz şu anda 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da aynı şekilde devam edecek. Zabıta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hem rutin çalışmalarını yapacak, hem de vatandaşlarımızdan gelen isteklere anında cevap verecek. Hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi arife günü ve bayram boyunca kesintisiz devam edecek. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.

Ayrıca Veteriner hekimliği, Destek hizmetleri, Fen İşleri, Mali Hizmetler, Yazı İşleri, İnsan Kaynakları müdürlüklerine de vatandaşlar ihtiyaç duydukları anda ulaşabilecekler.

Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında da Veteriner hekimler kontrolünde vatandaşlar kurbanlıklarını kesebilecekler.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER