© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU HIZLA YÜKSELİYOR

Acıpayam Belediyesi tarafından yaptırılan temeli Aralık ayında atılan Düğün Salonu inşaatı hızla sürüyor.

 
Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Düğün Salonu inşaatı çalışmalarını Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan ve Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül ile birlikte  yerinde inceledi.
 
Temelinin atılmasının ardından hızlı devam eden projede temel, kolon ve kirişlerin betonlarının dökülmesinin ardından betonarme yapı tamamlandı.
 
Kaba inşaatı süren yapıda ikinci aşama işleri sürüyor.  Çelik çatı makasları yerlerine yerleştirilerek montajı yapılan inşaat her gün bir adım daha yükseliyor.
 
ŞEVKAN: İLÇEMİZE BAMBAŞKA CANLILIK GETİRECEK

Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , nüfusu 56 bine ulaşan  Acıpayam’da   sosyal yaşama dönük yatırımlardan biri olan salonumuzda çalışmaların hızla devam ettiğini  ifade ederek, tamamlandığında yaz aylarındaki düğün yoğunluğu tüm yıla yayılarak sıkıntılar ortadan kalkacak" dedi.

Projenin  yüzde 40’ın tamamlandığını ifade eden Şevkan,  Haziran ayı sonunda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Düğün Salonumuz ilçemize bambaşka bir canlılık getirecek’’ dedi.

BİN 800  METREKARELİK BİR ALANDA 1000 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Acıpayam Belediyesi  Düğün Salonu, bin 800 metrekarelik açık ve  kapalı alanda bin kişiye hizmet verecek. Bin kişilik düğün salonununda  nikah salonu ve toplantılar için bölümlere  sahip olacak tesiste Belediye'nin  nikah işlemleride faaliyet gösterecek.  Tesis, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve yeşillendirilmiş açık alanlarıyla bölgeye  renk katacak.

İlginizi Çekebilir

Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti

Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.

Denizli'de peynir üreten firmanın 5 ürününde yağ oranı düşük çıktı

Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Denizli'de peynir üretimi yapan bir firmanın 5 ürününden alınan 14 numunenin tamamında yağ oranı düşük çıktı

Denizli’de Üniversite Hastanesine Aile Hekimliğinden MHRS randevu hizmeti başladı

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, aile hekimlerinden MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) üzerinden Pamukkale Üniversitesi Hastanesine randevu alınabilmesinin başladığını duyurdu.

Denizli'de yanan 4 bin 108 hektar orman sahasında 2,5 milyon fidan yeşerecek

Denizli'den bu yıl meydana gelen orman yangınlarına ilişkin detaylı bilgilendirme toplantısı gerçekleştiren Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Köle, Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında meydana gelen 82 yangında hasar gören 4 bin 108 hektarlık alanda 2 milyon 556 bin 674 fidan dikileceğini vurguladı.

Beyaz cennet Pamukkale için karanlık tablo

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesinde yer alan Pamukkale'yi var eden termal su kaynaklarının üçte birine düşmesi, beyaz cennetin her yıl milyonlarca turisti ağırlayan travertenlerini kararma tehlikesiyle karşı karşıya bıraktı. Yetkililere çağrıda bulunan turizmciler, termal kaynak tasarrufu ve Karahayıt'a özgü kızıl suyun korunması için tesislere doğalgaz verilmesini talep etti.

Sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları

Denizli'de iki grup arasında sokak ortasında yaşanan bıçaklı kavgada dehşet anları yaşandı. Motosikletine çarpılarak, iki kişi tarafından yere düşürülen şahsın sırtına bıçak saplandı. Kavgada üç kişi yaralandı.

TÜM HABERLER