© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ DÜĞÜN SALONU HIZLA YÜKSELİYOR

Acıpayam Belediyesi tarafından yaptırılan temeli Aralık ayında atılan Düğün Salonu inşaatı hızla sürüyor.

 
Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , Düğün Salonu inşaatı çalışmalarını Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan ve Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül ile birlikte  yerinde inceledi.
 
Temelinin atılmasının ardından hızlı devam eden projede temel, kolon ve kirişlerin betonlarının dökülmesinin ardından betonarme yapı tamamlandı.
 
Kaba inşaatı süren yapıda ikinci aşama işleri sürüyor.  Çelik çatı makasları yerlerine yerleştirilerek montajı yapılan inşaat her gün bir adım daha yükseliyor.
 
ŞEVKAN: İLÇEMİZE BAMBAŞKA CANLILIK GETİRECEK

Acıpayam  Belediye Başkanı Hulusi Şevkan , nüfusu 56 bine ulaşan  Acıpayam’da   sosyal yaşama dönük yatırımlardan biri olan salonumuzda çalışmaların hızla devam ettiğini  ifade ederek, tamamlandığında yaz aylarındaki düğün yoğunluğu tüm yıla yayılarak sıkıntılar ortadan kalkacak" dedi.

Projenin  yüzde 40’ın tamamlandığını ifade eden Şevkan,  Haziran ayı sonunda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Düğün Salonumuz ilçemize bambaşka bir canlılık getirecek’’ dedi.

BİN 800  METREKARELİK BİR ALANDA 1000 KİŞİYE HİZMET VERECEK

Acıpayam Belediyesi  Düğün Salonu, bin 800 metrekarelik açık ve  kapalı alanda bin kişiye hizmet verecek. Bin kişilik düğün salonununda  nikah salonu ve toplantılar için bölümlere  sahip olacak tesiste Belediye'nin  nikah işlemleride faaliyet gösterecek.  Tesis, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları ve yeşillendirilmiş açık alanlarıyla bölgeye  renk katacak.

İlginizi Çekebilir

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor

Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.

Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.

TÜM HABERLER