© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİ OKULLARA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahalleler içinde bulunan okullarda, öğrencilerin daha nitelikli bir ortamda eğitim alabilecekleri fiziksel şartları sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 
Acıpayam Belediyesi, okulların bahçe ve peyzaj düzenlemesi, kilit parke taşı döşeme, asfaltlamanın yanında, tadilat, kitap v.b yardımlarda bulunarak eksikliklerini  gideriyor.
 
Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Acıpayam Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçelerine kilit parke taşı döşeme,  Osman Manisalı İlkokuluna bahçe-peyzaj düzenlemesi, Acıpayam Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde asfalt atımı yapılırken, mahallelerdeki okullara da destekler sağlandı.
 
 
OKULLARIMIZIN YANINDAYIZ
 
Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, ''İmkânlarımız çerçevesinde Belediye olarak her zaman eğitime destek olmaya çalıştıklarını belirterek,eğitime büyük önem veriyoruz.   Eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Eğitimin desteklenmesi adına okullarımızda öğrencilerimizin rahat bir şekilde eğitim almalarını sağlamak için ihtiyaç duyulan okul bahçelerimizi kilit taşı ile kaplıyoruz. Bugüne kadar birçok okulumuzda asfaltlama,peyzaj  düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmaları yaptık. Bu desteklerimiz sadece kilit taşı ile sınırlı kalmıyor.  İlçe merkezimiz ve mahallelerimizdeki okullarımıza bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini  ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER