© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİNDE DURMAK YOK

Acıpayam Belediyesi, ilçe merkezi ve mahallelerin tüm sokaklarını daha modern bir görünüme kavuşturmak için, 56 mahallede gece-gündüz demeden vatandaşların daha refah ve modern bir mahallede yaşamaları, tozdan ve çamurdan kurtulmaları için çalışmalarına hiç ara vermeden 7/24 esasına göre devam ediyor

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, “Bahar ayından bu yana ekiplerimiz durmaksızın alt yapı sorunları bulunan mahallelerimizde alt yapı çalışmaları, cadde ve sokaklarda asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları yürütüyor.

Amacımız Acıpayam ve mahallelerimizde daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. Tüm mahallelerimizde elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda merkez ve mahallerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan yol genişletme ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern ve daha istikrarlı bir Acıpayam için” dedi.

SUÇATI, ALCI VE GÖLCÜK’TE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediye ekipleri yol yenileme, genişletme ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Suçatı, Alcı ve Gölcük mahallelerinde çalışmalar ara vermeden devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bu üç mahallede çalışma alanlarında inceleme yaparak ekiplere kolaylıklar diledi.

İlginizi Çekebilir

Ağaca çarpıp ikiye bölünen otomobildeki kadın hayatını kaybetti

Denizli’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ağaca çarptı. Hastaneye kaldırılan genç sürücü doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Sabıkalı sevgili, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturduğu görüntüyle şantaj yaptı

Denizli'de hakkında tutanak tutulan kadın hükümlünün, bilişim suçlarından sabıkalı sevgilisiyle birlikte kurduğu plan akıllara durgunluk getirdi. Tutanak yüzünden izne çıkamayan kadın ve sevgilisi, kadın gardiyana yapay zekayla oluşturulan müstehcen videosu, CİMER'e yapılan sahte rüşvet suçlamaları ve sosyal medyada karalama kampanyalarıyla şantaj yaptı.

DTO üyeleri Çin pazarıyla yeni ticaret köprüleri kurdu

Denizli Ticaret Odası (DTO) üyesi iş insanlarından oluşan 53 kişilik bir heyet, 31 Ekim-4 Kasım 2025 tarihleri arasında Çin'in Guangzhou şehrinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin Çin ile ticaretini belirleyen Canton 2025 Sonbahar Çin İthalat ve İhracat Fuarı'na katıldı.

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER