ACIPAYAM BELEDİYESİNDE FETÖ'DEN 3 MEMUR AÇIĞA ALINDI
ACIPAYAMAcıpayam BELEDİYESİNDE FETÖ'den 3 memur açığa alındı.
15.07.2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin birlik ve bütünlüğüne karşı meydana gelen Darbe Teşebbüsü nedeniyle 23.07.2016 tarihli ve 29779 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren “667 Sayılı Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 137. Maddesine istinaden; İçişleri Bakanlığından gelen yazı ile Acıpayam Belediyemizde çalışan 3 memur açığa alınarak yasal işlem başlatılmıştır. FETÖ/PDY terör örgütü ile irtibatları olabilecek kişiler hakkında incelemeler, kurumlarla irtibatlı bir şekilde sürdürülmektedir.
İlginizi Çekebilir
Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı
Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.