© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN EĞİTİME HİZMET

Acıpayam Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı kapsamında okullara yönelik düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

 Acıpayam Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılı kapsamında okullara yönelik düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Bu kapsamda Hisar mahalle İlkokulu , Benlik mahalle İlkokulu ve Çiftlik mahalle eski ilkokulu bahçelerinde peyzaj düzenleme çalışmaları yapılarak, oyun parkları monte edildi.  

Acıpayam Belediyesi Park ve Bahçeler birimi ekipleri tarafından okul bahçelerinde düzenleme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  yapılan çalışmalar sonucunda, okul bahçelerinin daha güzel ve estetik bir görünüme kavuştuğunu kaydetti.

Okullarda çocukların güvenle vakit geçirebilmesi amaçlanarak çevre düzenlemesi, spor alanları, altyapı, yeşil alan çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Şevkan"Okul bahçelerinde yaptığımız düzenleme çalışmalarımız hazırlanan plan doğrultusunda devam ediyor. Çocuklara daha iyi ortamda eğitim sağlama gayreti içerisindeyiz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmalara katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan tüm okullarımızın tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin en ideal şekilde yetişmesi için eğitim her zaman önceliklerimiz arasında yer almış ve bundan sonrada almaya devam edecektir" şeklinde konuştu.


Başkan Şevkan, Acıpayam'ın  56 mahallesinde  her bir sokağında  alın teri olan tüm emekçi işçi arkadaşlarına da teşekkür etti.








İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER