ACIPAYAM ERDOĞAN'A DESTEK İÇİN TEK YUMRUK
ACIPAYAMAcıpayam halkı 10 Ağustos'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, aday olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu açılışında bir araya geldi.
Sıcak Acıpayam güneşine rağmen açılışın yapıldığı alan yüzlerce insan tarafından dolduruldu.
Acıpayam otogar alanında Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi destek kapsamında yapılan mitinge Denizli Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan il başkanı Avni Örki eski Denizli Milletvekili M.Salih Erdoğan Acıpayam Belediye başkanı Ak parti Acvıpayam İlçe başkanı İdris oktay pati yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
10 Ağustos pazar günü millet olarak Başbakanımızın yanında olarak Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz diyerek devam eden İdirs Oktay herkesten destek istedi.
Ardından Büyükşehir belediye başkanı Osman Zolan büyük Türkiye mimarı milletin adamını 10 Ağustosta koşarak sandıklara giderek destek olmanızı ümit ediyorum dedi.İl başkanı Avni örki'nin konuşmasının ardından miting sona erdi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.