© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM MESLEK YÜKSEK OKULU İLK MEZUNLARINI VERDİ

Acıpayam Meslek Yüksekokulu iki yıllık eğitimini tamamlayan öğrenciler için mezuniyet töreni Yüksekokul konferans salonunda yapıldı.

 12 öğrencinin mezun olduğu törene PAÜ. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin BAĞCI, PAÜ. Dekanı Fatih KARAOSMANOĞLU, Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Turgut TOK, Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Emniyet Müdürü Nusret ERTOP, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, öğretim  görevlileri,daire ve kurum amirleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan törende mezun olan öğrenciler adına konuşmayı Dilruba AKSÜNGER yaptı.

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Turgut TOK, ‘’Bu yıl ilk mezunlarımızı vermenin sevincini ve heyecanını yaşıyoruz. Öğrencilerimiz yaptıklarıyla takdirimizi kazandılar. Bundan sonraki hayatlarında sonsuz başarılar diliyorum’’ dedi.

 Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, ‘’İlk göz ağrılarımızı yuvadan uçuyoruz. Değerli anne ve babalar bizler evlerimizde uyurken yüreğimizin bir kenarında sizin çocuklarınız vardı.

Bu çocuklarımız bizlere emanetti. Onlarla ne kadar gurur duysanız azdır. Yüksek Okulumuz da akıl ve bilim rehberliği öne çıkmıştır. İlk göz ağrılarımız olan 12 genç öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında mutluluklar ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

 Acıpayam Kaymakamı Uğur KALKAR, ‘’ Acıpayam Meslek Yüksek Okulu bu yıl ilk mezunlarını veriyor. Daha dün gibi hatırlamaktayım ki öğrencilerimiz yeni gelmişlerdi. Şimdi de mezun oluyorlar. Mezun olan tüm öğrencilerimize nice başarılı yıllar geçirmelerini diliyorum.’’ dedi.






İlginizi Çekebilir

Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek

Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu

Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı

Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.

Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi

Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.

Buldan’daki depremin ardından 1 saatte 32 artçı sarsıntı gerçekleşti

Denizli’nin Buldan ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından ilk 1 saat içerisinde 35 artçı deprem kaydedildi. Artçı sarsıntıların en büyüğünün 3.5 olduğu bildirildi.

Denizli-Serinhisar karayolunda 2 araç takla attı; 5 yaralı

Denizli-Serinhisar karayolunda meydana gelen kazada bir aracın refüjdeki aydınlatma direğine çarpması sonucu iki araç takla attı. Kazada biri çocuk olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER