© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM PLAKALI ARAÇ DENİZLİ'DE KAZA YAPTI

Denizli'de Akhan virajı olarak bilinen mevkiide Kervansaray'ın önünde kaza meydana geldi.

 Elde edilen bilgilere göre, bugün 12.00 sıralarında Denizli'nin Pamukkale İlçesi Akan virajı olarak bilinen mevkiide kaza meydana geldi. 34 LY 4022 plakalı otomobil ile 20 KD 207 plakalı otomobilin çarpışması sonucu, Denizli plakalı otomobil yan yatarak araç sürüklendi. Sürüklenen aracın içinde iki kişi olduğu belirtildi. Kazada 3 kişinin yaralandığı belirtiliyor. Yaralıları gören vatandaşlar sağlık ekiplerine ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine sağlık ekipleri ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kazaya müdahale etti. Sağlık ekipleri 20 plakalı otomobilden çıkarttıkları 2 yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı, daha sonra yaralıların hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Kaza nedeniyle yolda uzun kuyruklar oluştu. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 



Kaynak: haberdenizli.com

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER