ACIPAYAM SPOR MAÇINDA KAVGA
ACIPAYAMDenizli Süper Amatör Lig’de oynanan İncilipınarkentspor - Acıpayam Belediyespor maçında çıkan kavga araya girenler tarafından büyümeden önlendi.
Karşıyaka Saraçoğlu Stadı’nda Denizli Süper Amatör Ligi’nin en önemli karşılaşması olan İncilipınarkentspor - Acıpayam Belediyespor karşılaşması sonunda sahada istenmeyen olaylar meydana geldi. Maçın hakemi Birol Güldane’nin bitiş düdüğüyle birlikte Acıpayam Belediyesporlu teknik heyet ve futbolcular bir anda maçın hakemine doğru yöneldiler. Maçın hakemi Birol Güldane’nin Acıpayam Belediyesporlu yöneticiler, teknik heyet ve futbolcularının gitmesinin ardından sahada bulunan emniyet güçleri olaya anında müdahale ettiler. Karşılaşmada olaylar ise henüz maçın başında Acıpayam Belediyespor’lu futbolcu İrfan’ın tribünlere hareket yapması nedeniyle maçın hakemi Birol Güldane tarafından kırmızı kartla oyun dışı kalmasıyla başladı. Daha sonra ise Acıpayam Belediyespor antrenörü Çağlayan Göksu da hakeme itirazları sonucunda tribünlere gönderildi. Maçta yaşanan gerginliğin ardından maç bitiminde de olaylar yaşanırken, araya giren polis ekipleri kavgayı büyümeden önledi. Karşılaşmayı ise İncilipınarkentspor 2-1 kazandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.