© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA BİR KİŞİYİ AKREP SOKTU

Acıpayam ilçesinde parmağına akrep sokan bir kişinin parmağında bulunan yüzük takılı kaldı. Şişen parmağındaki yüzük itfaiye ekiplerince çıkarılabildi.

 Acıpayam ilçesinde parmağına akrep sokan bir kişinin parmağında bulunan yüzük takılı kaldı. Şişen parmağındaki yüzük itfaiye ekiplerince çıkarılabildi. 
Edinilen bilgiye göre, olay, Acıpayam ilçesi Yeşilyuva Mahallesi’nde meydana geldi. Kevser K. isimli yaşlı kadının yüzük takılı parmağına bahçede, akrep soktu. Akrep sokması sonucu şişen parmağındaki yüzüğü çıkaramayan direkt olarak Kevser K., Acıpayam Devlet Hastanesi’ne gitti. Şişen parmaktaki yüzüğü çıkaramayan sağlık görevlileri, itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Hastaneye gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Acıpayam Şubesi’nden itfaiye ekipleri, yaptıkları müdahale ile yaşlı kadının parmağındaki yüzüğü çıkarttı. Yüzüğün çıkarılmasının ardından sağlık görevlileri yaşlı kadına müdahale etti. 
Akrep sokması sonucu zehirlenen yaşlı kadının sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. 

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER