© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA BİR İLK

Türk Hava Kurumu Acıpayam Şubesi Türkiye'nin havadan çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı sergi açılışına hazırlanıyor.

Birbirinden eşsiz fotoğrafların yer aldığı sergi ile ilgili açıklama yapan  Türk Hava Kurumu Acıpayam Şube Başkanı Veysel KAYA şunları kaydetti; "Ülkemizin tarihi, doğal ve turistik güzelliklerini gözler önüne sermek ve gençlerimize bir anı bırakmak için, Türk Hava Kurumu'nun fotoğrafçıları tarafından çekilen fotoğraflar meraklı gözlerle buluşuyor. Tüm halkımızı bu sergiye davet ederek, "Gökyüzünden Türkiye Manzaraları" fotoğraf sergisi; binlerce kilometre yolun, saatler süren uçuşların, uzun ve yorucu çekimlerin sonucunda oluşan fotoğraflar halkımızın beğenisine sunuluyor." dedi.
Sergi Acıpayam Belediye düğün salonunda olup, 28–29 Ekim tarihleri arasında ziyarete açık olacak.



İlginizi Çekebilir

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada Denizli için yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m) sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini ifade ederek uyardı.

71 yaşındaki kadının organları İzmir ve Muğla’daki hastalara umut oldu

Tedavi gördüğü Denizli Devlet Hastanesi’nde beyin ölümü gerçekleşen ve 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden 71 yaşındaki Zümbül Gezgiç’in 2 böbreği ve karaciğeri alınarak İzmir ve Muğla’da organ bekleyen hastalara gönderildi.

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

TÜM HABERLER