ACIPAYAM'DA COŞKULU MİTİNG
ACIPAYAMEkonomi Bakanı, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen pilav günü ve miting Acıpayam kapalı pazar yerinde gerçekleştirildi.
Acıpayam oro gar yanında yapılması planlanan, binlerce Acıpayamlı'nın katıldığı miting hava muhalefeti nedeni ile kapalı pazar yerinde yapıldı.
Mitinge Denzli Büyük Şehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Denizli Milletvekili Bilal Uçar, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Emin Okkaya, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İdris Oktay, AK Parti İl ve İlçe Yönetin Kurulu Üyeleri ve çok sayıda AK Parti sevdalısı vatandaş katıldı.
Acıpayam sevdamızdır diyerek söze başlayan Bakan Zeybbekci'nin sözleri sık sık sloganlarla kesildi.
Geçmişten günümüze yapılanları anlatan Bakan Zeybekci; Acıpayam'ın daha fazlasını hak ettiğini söyledi. Zeybekçi: "2004 yılında Denizli'ye aday olduğumuzda Denizli hak ettiğini alacak dedik, Denizli dünya şehri olacak dedik, Denizli hak ettiğini aldı. Bizim için Denizli ne ise tüm ilçelerimiz aynıdır" dedi.
Konuşmaların ardından AK Partiye katılan İş adamı Erdal Tosun ve Kudret Sevinç'in rozetleri takıldı.
Acıpayam Ziraat Odası Başkanı Ercan Yıldırım, Acıpayam'lı tüm çiftçiler adına Bakan Zeybekci'ye hediye takdim etti.
AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Vet. Hek. İdris Oktay Bakan Nihat Zeybekci'ye halıya dokunmuş posterini armağan etti.
İlginizi Çekebilir
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.
Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı
Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu
Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.