© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM’DA MAHALLELER MODERN YOLLARA KAVUŞUYOR

Acıpayam Belediyesi ilçenin değişik mahallelerinde yürüttüğü çalışmalarla bir yanda altyapı eksikliklerini giderirken, bir yandan da dar olan yolları devasa caddelere dönüştürüyor.

Acıpayam Belediyesi, yürütülen yol yapım çalışmaları ile yaşanan ve gelecekte yaşanması muhtemel kazaları da ortadan kaldırılıyor.
 
Mahalle sakinlerini yaz aylarında toz ve topraktan, bahar ve kış mevsimlerinde ise çamurdan kurtaracak olan yolların en kısa sürede tamamlanması için başlatılan hummalı çalışmalar ise son hız ile devam ediyor. Belediyenin yürüttüğü çalışmalarla mahalleler modern bir görüntüye kavuşuyor.
 
Akşar mahallesinde başlatılan çalışmalarla, bir kaç metre genişliğinde olan ve mevcut haliyle iki aracın yan yana geçmediği alanlar, şimdi gidiş ve geliş yönlerinde genişletme çalışması başladı.
 
Başlatılan çalışmaların, mahalleri tozdan ve çamurdan kurtarabilme adına alınan talepler doğrultusunda yapılması gerekenleri hızlı bir şekilde yapacaklarını ifade eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, bütün çalışmaları zamanında yetiştirme adına takip ettiklerini anlattı.
 
Başkan Şevkan "Yol... Çok önemli... Bütün hedeflerin mutlaka bir yolu vardır gidilen. O halde yol da hedefimiz olmalı. Onlarca yıl doğru düzgün yolları olmayan köylerimizin yollarını açıyoruz ve açmaya devam edeceğiz.
 
Akşar, Kuzören, Eskiköy, Gölcük ,Alcı kısaca her yer. Birçok yerde de açmış durumdayız. İtfaiye ve ambulansın giremediği yer kalmayacak. Yol açılması ve yapılması sırasında bize yardımcı olan mahalle sakinlerimize gönülden teşekkürler. Her şey sizlerle daha güzel olacak. Çalışma arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum’’ dedi. 

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

TÜM HABERLER