© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Acıpayam'da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamaları Acıpayam'da Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Düzenlenen törene Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer,Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Güdül,daire ve kurum amirleri, mahalle muhtarları katıldı.

Muhtarlar adına konuşma yapan Gedikli Mahallesi Muhtarı Hüseyin Helvacıoğlu: "yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesi 1829'dan bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir. Muhtarlık müessesesi demokrasinin en temel taşıdır. Muhtar kelimesi osmanlıcada seçilmiş anlamına gelmektedir. Muhtarlık sadece idari bir yapı değildir. Vatandaşla samimi olan bir müessesedir. Muhtarlar günümüz kutlu olsun." dedi.

19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Acıpayam mahalle muhtarları törenin ardından Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer'i makamında ziyaret etti.

İlginizi Çekebilir

Genç sağlık çalışanın öldüğü kazada ehliyetsiz sürücü tutuklandı

Denizli'de direksiyon kursuna giden genç fizyoterapistin yaya geçidinden yolun karşısına geçeceği sırada araçla çarparak ölümüne sebep olan ehliyetsiz sürücü tutuklandı.

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 2 yıl önce asma yaprağı toplamaya gittiği tarlada öldürülen Hatice Baysal cinayetinde, tutuklu şüpheliye ait HTS kayıt kayıtlarının incelenmesine karar verildi.

5 toprak küpün içerisinde insana ait kemik parçaları bulundu

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, su borusu döşemek için açılan çukurda bulunan toprak tüpten insana ait olduğu belirlenen kemik parçaları çıktı. Kemiklerin milattan önce 1500 yılına ait olduğu değerlendirilirken, 4 küpün daha belirlendiği bölgede kazı çalışması başlatıldı.

Fabrika yerleşkesinde çıkan yangında 6 işyeri zarar gördü

Denizli'de 30 işyerinin bulunduğu eski fabrika yerleşkesinde çıkan yangında korku dolu anlar yaşandı. Tekstil, marangoz, mobilya ve cam imalathanelerinin bulunduğu işyerlerindeki yangına çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilirken, ilk belirlemelere göre 6 dükkan zarar gördü.

Denizli'de ağaçtan düşen talihsiz kadın yaşamını yitirdi

Denizli'de evinin bahçesindeki ağacı budamak isterken aşağıya düşen kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Bel fıtığı tedavisinde gelişen yeni yöntemler hastanın konforunu artırıp, yatış süresini azalttı

İlk bel fıtığı ameliyatından günümüze kadar gelişen bel fıtığı ameliyatı yöntemleri hakkında bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Yasin Levend Özçelik, " Hastanın konforunu artırıcı, daha az hastanede kalma süresini sağlayan yöntemler de geliştirildi" ifadelerini kullandı.

TÜM HABERLER