© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA TRAFİK KAZASI

Acıpayam ilçesinde yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

 Acıpayam ilçesinde yolcu minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre kaza, Acıpayam ilçesi Kırca Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 48 BS 052 plakalı yolcu midibüsü, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 20 AAN 805 plakalı hafif ticari araç ile Kırca kavşağı olarak bilinen noktada çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan hafif ticari araç, yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabildi. Diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hafif ticari araç içerisinde sıkışan kimliği belirlenemeyen 3 kişiyi sıkıştıkları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ardından tedavi etmek üzere hastaneye götürdü. 
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER