ACIPAYAM'DA TRAFİK KAZASI: 2 ÖLÜ 3 YARALI
ACIPAYAMAcıpayam'a bağlı Akalan mahallesi sülümen mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza dün gece geç saatlerde meydana geldi. Mevlüt D. (41) idaresindeki 20 Y 0547 plakalı kamyonet, Akalan mahallesinde aynı istikamette giden Ahmet K yönetimindeki 20 FA 240 plakalı traktörle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç devrilirken, kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri traktörde bulunan Emine Korkmaz ve oğlu Bekir Korkmaz’ın (8) hayatını kaybettiğini belirledi. Anne ve oğlunun cesedi otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna götürüldü.
Kazada yaralanan 3 kişi de hastanelere kaldırıldı.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.