© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA TRAFİK KAZASI: 4 YARALI

Acıpayam - Antalya kara yolu Dodurga kavşağında yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

 Acıpayam - Antalya kara yolu Dodurga kavşağında yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Acıpayam - Antalya kara yolu Dodurga kavşağından dönmek için yavaşlayan 45 HA 5787 plakalı otomobile aynı istikamette seyir halindeki 07 AK 738 plakalı yolcu otobüsü arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile refüjlere savrulan otomobilde bulunan 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekiplerince Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde incelemlerde bulunan jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (iha)

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER