© Haber Acıpayam 2022

ACIPAYAM'DA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Acıpayam Belediyesi vatandaşların rahat ve kaliteli hizmet almasını sağlamak, mahallelere yeni ve modern bir çehre kazandırmak için yol çalışmalarını sürdürüyor.

Acıpayam Belediyesi vatandaşların rahat ve kaliteli hizmet almasını sağlamak, mahallelere yeni ve modern bir çehre kazandırmak için yol çalışmalarını sürdürüyor.
 
Belediye, tahrip olan yolların onarımının yanı sıra yeni yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
 
İlçeye bağlı Kelekçi Mahallesinde geçtiğimiz aylarda yolların dar olmasından dolayı yangın çıkan bölgede imar planına uygun bir şekilde açma çalışmaları gerçekleştiriliyor.
 
Yol çalışmalarını  akşam saatlerinde yerinde inceleyen Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Ana ve ara yollarımızdaki tahribatları onarmanın yanı sıra birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.
 
Geçtiğimiz aylarda Kelekçi mahallemizde bir vatandaşımızın evi maalesef yolların dar olmasından dolayı yandı. Daha çok acıların yaşanmaması için Belediye olarak bu tür yollarımızı açıyoruz.
Açılacak yeni yolun söz konusu bölgenin ulaşımını rahatlatacağını düşünüyoruz ” dedi.
 
Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için yeni yolların önemli olduğuna vurgu yapan Başkan Şevkan , “Başlattığımız çalışmalarla birçok mahallemize modern yollar kazandırırken çarpık yapılaşmanın da önüne geçmiş oluyoruz. Yıllar önce kent merkezinde yapılmış ve kötü bir görüntü sergileyen çarpık yapılar malumunuzdur. Bunların kamulaştırılarak düzenlenmesi ciddi bir bütçe ister. Biz de yıllar sonra vatandaşlarımızın aynı sorunu yaşamamaları için şimdiden önlem almaya çalışıyoruz’’dedi.

İlginizi Çekebilir

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu

Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.

Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi

Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.

TÜM HABERLER